Leeuwarden: 058 - 288 60 30   Groningen: 050 - 549 39 91

Vestigingen

Additional Info

Dan ga je naar Auto Pallas in Leeuwarden. In onze volledig vernieuwde vestiging op de Icarusweg staan we graag voor je klaar. Je kunt hier terecht om personenauto’s te huren, bestelbusjes te huren en om aanhangwagens te huren. Meer weten over short lease of een auto huren voor op vakantie? Bel of mail en stel je vraag aan één van onze verhuurspecialisten. 

Additional Info

Dan ga je naar Auto Pallas in Groningen. In onze vestiging aan de Stavangerweg in Groningen staan we graag voor je klaar. Je kunt hier terecht om personenauto’s te huren, bestelbusjes te huren en aanhangwagens te huren. Meer weten over short lease of een auto huren voor op vakantie? Bel of mail en stel je vraag aan één van onze verhuurspecialisten.

Additional Info

Dan ga je naar autobedrijf Overeinder. Overeinder werkt samen met Auto Pallas voor de verhuur van personenauto’s, bestelbusjes, bedrijfswagens en aanhangwagens. Uiteraard kun je hier ook terecht voor shortlease.

Additional Info

Dan ga je naar autobedrijf Oto2Poets. Oto2Poets werkt samen met Auto Pallas voor de verhuur van personenauto’s, bestelbusjes, bedrijfswagens en aanhangwagens. Uiteraard kun je hier ook terecht voor shortlease.

Additional Info

Dan ga je naar autobedrijf Boekema. Autobedrijf Boekema werkt samen met Auto Pallas voor de verhuur van personenauto’s, bestelbusjes, bedrijfswagens en aanhangwagens. Uiteraard kun je hier ook terecht voor shortlease.