Een auto huren in Haren? Dat doe je bij autoverhuurbedrijf Autopallas. Wij zijn al ruim 15 jaar een groot verhuurbedrijf voor verschillende soorten auto’s in Noord-Nederland. Of je nou op zoek bent naar een compacte auto voor dagelijks vervoer of een ruime auto voor een vakantie of verhuisdag, bij ons vind je waar je naar op zoek bent. Kom langs op onze verhuurlocatie als je een auto wilt huren voor in Haren. 

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren in Haren

Voordelig een nette auto huren nabij Haren

Als je bij Autopallas een auto wil huren voor in Haren ben je ervan verzekerd dat je een nieuw model huurauto meekrijgt die in een uitstekende staat verkeert. Daardoor hoef je je niet druk te maken over eventuele problemen die kunnen optreden tijdens de verhuur.

Onze auto’s hebben over het algemeen weinig kilometers gereden en zijn luxe uitgevoerd. Ze zijn voorzien van een goed werkende airco, een audioinstallatie en voldoen aan de standaard veiligheidseisen. Bij Autopallas ben je daarnaast verzekerd van heldere prijzen. Je huurt al een auto vanaf €31,50. De huurauto reserveer je eenvoudig via onze website:

  • Kies een locatie, datum, tijd en autoklasse
  • Vul jouw persoonlijke gegevens in
  • Selecteer eventueel extra’s

Wij zorgen ervoor dat alles wordt geleverd naar wens, zodat jij snel vanuit Haren je huurauto bij ons kunt ophalen!

Ruime selectie aan huurauto’s voor in Haren

Je vindt ons bedrijf voor autoverhuur in Groningen, op nog geen kwartier rijden van Haren. Op ons bedrijventerrein vind je een ruime selectie aan huurauto’s. Je kunt bij Autopallas niet alleen terecht voor luxe personenauto’s, maar ook voor bedrijfswagens, personenbusjes en aanhangers.

Het maakt dus niet uit of je een ruime familiewagen wilt huren voor een vakantie, een busje wilt huren voor het verhuizen van spullen, een aanhangwagen nodig hebt voor het vervoer van grote, zware voorwerpen of een kleinere auto nodig hebt voor je dagelijkse kilometers. Als je bij Autopallas een auto wilt huren voor in Haren kun je rekenen op scherp geprijsde wagens en comfort.

Een auto shortleasen nabij Haren

Huur je liever geen auto? Dan is shortleasen mogelijk een goede optie. Dit houdt in dat je een auto voor een kortere periode, minimaal een maand, kunt leasen. Het contract is na een maand op elk gewenst moment opzegbaar.

De reparatie- en onderhoudskosten zijn al in de prijs doorberekend en daarnaast krijg je 3000 vrije kilometers per maand. Heb je vragen over het shortleasen van een auto in Haren? Neem gerust contact op of bezoek ons bedrijventerrein vanuit Haren om ons aanbod aan auto’s te bekijken.

Huur vanuit elke locatie een auto

Naast Haren zijn er meerdere locaties in Noord-Nederland waar wij auto’s verhuren. Wij ontvangen op onze vestigingen in Groningen en Leeuwarden regelmatig klanten over de vloer uit verschillende plaatsen:

Auto-huren-Haren

Direct een auto huren vanuit Haren

Als autoverhuur specialist nabij Haren helpen we je bij Autopallas graag met het maken van een goede keuze voor een huurauto of shortlease auto. Je kunt gerust bij ons langskomen om een ruime selectie aan auto’s te bekijken. Ben je er al over uit welke auto je wilt huren of shortleasen? Reserveren kan eenvoudig via onze website.

Onze medewerkers staan je graag te woord als je vragen hebt over de autoverhuur. Twijfel je welk voertuig geschikt is voor jou? Neem contact op, zodat wij je kunnen helpen met het kiezen van de juiste auto of bedrijfswagen voor de verhuur in Haren.