Autoverhuur Sneek

Autoverhuur Sneek – Voor het huren van een auto in Sneek ben je bij ons aan het juiste adres. Ons autoverhuurbedrijf is gevestigd in Leeuwarden, op een klein half uurtje rijden vanuit Sneek. Hier vind je een ruime selectie van onder meer personenauto’s, bedrijfswagens, bestelbussen, verhuisbussen en aanhangwagens. Tevens huur je onze auto’s altijd voor de laagste prijs en is shortlease ook mogelijk. Reserveer vandaag nog eenvoudig een huurauto vanuit Sneek, of kom gerust eens langs op ons wagenpark!

Direct Reserveren   |   Route Naar De Winkel

Autoverhuur Sneek

Diverse auto’s huren in Sneek

Ons assortiment huurauto’s bekijken kan eenvoudig vanuit Sneek. Zo ben je met een klein half uurtje rijden in onze showroom, maar kun je ook direct onze volledige selectie online bezichtigen. Wij hebben een breed scala aan nette huurauto’s, die gebruik kunnen worden voor uiteenlopende doeleinden. Zo verhuren we vanuit ons filiaal in Leeuwarden vaak de Peugeot 108 en de Kia Picanto. Hun populariteit hebben ze mede te danken aan hun veelzijdige karakter. De personenauto’s zijn namelijk geschikt voor citytrips, maar kunnen ook dienen om grote afstanden te overbruggen.

Ook bestelbussen en bedrijfswagens

Als het op bus- en autoverhuur aankomt kan je bij ons altijd een geschikt voertuig huren vanuit Sneek. Zo krijgen we regelmatig mensen over de vloer voor bestelbussen en bedrijfswagens. Deze kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende klussen. Daarnaast verhuren wij ook verhuiswagens voor zowel grote als kleine verhuizingen. Zo heb je met de ‘vrachtpatser’ 20 kuub aan opslagruimte tot je beschikking. Het resultaat is een vlotte, stressvrije verhuizing.

Flexibele huurcontracten mogelijk

Naast de reguliere autoverhuur contracten is het ook mogelijk om een shortlease af te sluiten. Het voordeel van een shortlease is dat je hiermee voor een kortere periode een auto kunt huren in Sneek. Bovendien kun je na één maand op elk moment opzeggen en is het mogelijk om gebruik te maken van onze gratis haal- en bezorgservice.

Wij verhuren niet alleen in Sneek

Naast Sneek krijgen wij regelmatig klanten over de vloer uit onderstaande locaties die een auto willen huren:

Reserveer direct online bij Autopallas

Wil je een auto huren in Sneek? Dan hoef je niet verder zoeken. Kom gerust bij ons langs, of reserveer direct online. Reserveren kan snel en eenvoudig in 3 stappen en kost je enkele minuten van je tijd. Heb je nog vragen die je aan ons wilt stellen, of wil je misschien advies ontvangen van één van onze medewerkers? In beide gevallen kan je ons gerust bellen of mailen. Onze medewerkers staan je graag te woord en informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden van autoverhuur in Sneek.


Direct Reserveren   |   Route Naar De Winkel