Autoverhuur Marum

Voor het huren van een eersteklas auto ben je bij Autopallas, dé autoverhuur bij Marum, aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar hét autoverhuurbedrijf van het Noorden. Onze vestiging ligt op slechts 25 minuten van Marum. Een kort ritje dat het zeker waard is! Wil je vandaag nog een auto huren in Marum? Maak dan direct online een reservering voor één van de vele wagens die bij onze autoverhuur bij Marum beschikbaar zijn.

 

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Autoverhuur Marum

AUTOVERHUUR MARUM: RUIME SELECTIE HUURAUTO’S

Wij krijgen dagelijks klanten die allemaal heel verschillende wensen hebben. Vandaar dat wij een gigantisch ruim aanbod hebben van diverse huurauto’s. Zo is er voor ieder wat wils!

Op zoek naar een zuinige wagen met veel ruimte? Dan zijn onze Toyota Yaris, Citroen C3 en VW Polo echte aanraders. Meer op zoek naar een echte alleskunner? Kies dan onder andere voor onze Kia Picanto of Peugeot 108.

De keuze is reuze bij Autopallas autoverhuur bij Marum. Ben je benieuwd naar ons aanbod? We hebben een ruime selectie personenauto’s en bedrijfswagens. Wat je wens ook mag zijn: je vindt het bij onze autoverhuur bij Marum.

AUTO HUREN MARUM: OOK BEDRIJFSWAGENS EN BUSJES

Bij ons kun je ook prima een busje huren bij Marum. Wij verhuren namelijk meer wagens dan alleen personenauto’s. Ben je bijvoorbeeld van plan spullen te gaan vervoeren? Kijk dan eens naar onze bestelbusjes en aanhangwagens. Deze zijn ideaal voor kleinschalig vervoer. Voor grotere verhuisklussen bekijk onze verhuiswagens.
Je huurt al een mooie bestelwagen vanaf €44,25 per dag. Deze prijs loopt langzaam op naar mate de wagens groter worden. Vervoer nodig voor grootschalig transport? Geen punt. Daar hebben wij ook oplossingen voor! Kortom: Autopallas verhuurt niet alleen personenauto’s, maar ook bestelbusjes, verhuiswagens en bedrijfswagens bij Marum.

MET SHORTLEASE FLEXIBEL HUREN

Autopallas biedt niet alleen reguliere huurcontracten aan. Wil je alleen voor een bepaalde tijd een auto huren bij Marum en zit je niet graag vast aan een langlopend contract? Geen probleem! Kies dan voor onze shortleasecontracten.

Shortlease is ideaal voor kortere huurperiodes. Zo kun je na één maand op elk gewenst moment het contract opzeggen. Daarbij komt ook onze gratis haal- en bezorgservices aan te pas. In het geval van calamiteiten regelen wij voor je een vervangend voertuig. Op deze manier heb je een huurwagen net zo lang als het nodig is en dus niet langer.

NIET ALLEEN AUTOVERHUUR IN MARUM

Met Autopallas kun je door heel de provincie Groningen een auto huren. Wij hebben dagelijks klanten die bezoeken vanuit de onderstaande locaties:

Zoals je ziet zijn wij naast Marum op zeer veel andere plekken beschikbaar.

AUTOPALLAS AUTOVERHUUR MARUM

Wil je een auto huren in Marum? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Autopallas kun je online een auto reserveren. Dit doe je in drie simpele stappen. Het hele proces duurt niet langer dan een paar minuten.
Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag meer informatie? Dan kun je via de telefoon of mail contact met onze autoverhuur bij Marum opnemen.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE