AUTOVERHUUR LEMMER

Autoverhuur Lemmer – wilt je een auto huren in Lemmer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden, op slechts 40 minuten rijden vanuit Lemmer. Hier tref je een ruime selectie personenauto’s, bedrijfswagens, personenbussen en aanhangwagens. Daarnaast huur je onze auto’s altijd met 100 vrije kilometers en voor de laagste prijs. Reserveer je liever je auto online? Dat kan bij ons in 3 simpele stappen.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Autoverhuur Lemmer

AUTOVERHUUR LEMMER – BREED AANBOD HUURAUTO’S

Als autoverhuurbedrijf kun je bij ons vanuit Lemmer diverse eersteklas auto’s huren. Gaat je voorkeur naar een groot model voor een weekendje weg met het gezin? Of zoek je tóch naar een kleine, sportieve auto, voor het onveilig maken van de Nederlandse snelwegen? Je huurt bij ons al een auto vanaf €31.50. Wat het ook mag zijn, bij ons huur je altijd een auto vanuit Lemmer, die aan al je wensen voldoet.

OOK VOOR RUIME BEDRIJFSWAGENS EN PERSONENBUSSEN

Naast het verhuren van auto’s staan wij in Lemmer en omgeving bekend om onze ruime bedrijfswagens en personenbussen. Deze zijn ideaal geschikt voor een gezellig vriendenuitje, maar worden ook veel gebruikt voor het vervoeren van bekenden naar Schiphol of Eindhoven Airport.

FLEXIBEL ÉN VOORDELIG SHORTLEASE

Een auto huren in Lemmer kan bij ons voordelig én flexibel. Zo is het mogelijk om naast het reguliere huurcontract ook een shortlease aan te vragen. Zo zit je niet vast aan een langlopend contract en is je shortlease auto na een maand elk moment opzegbaar. Naast personenauto’s leasen wij ook personenbussen en bestelauto’s.

SNEL EN VOORDELIG HUREN BIJ AUTOPALLAS

Wil je vandaag nog een auto of personenbus huren? Kom dan snel bij ons langs, of reserveer direct online in 3 simpele stappen. Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen? Bel dan gerust naar 058 288 60 30. Uiteraard is het ook mogelijk om een mail te sturen naar info@autopallas.nl. Wij reageren zo snel mogelijk en beantwoorden al je vragen, zodat je geheel geïnformeerd bent voordat je ons autoverhuurbedrijf vanuit Lemmer komt opzoeken.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE