Autoverhuur Lemmer

Autoverhuur Lemmer – wilt je een auto huren in Lemmer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden, op slechts 40 minuten rijden vanuit Lemmer. Hier tref je een ruime selectie personenauto’s, bedrijfswagens, personenbussen en aanhangwagens. Daarnaast huur je onze auto’s altijd kilometervrij en voor de laagste prijs. Reserveer je liever je auto online? Dat kan bij ons in 3 simpele stappen.

Direct Reserveren   |   Route Naar De Winkel

Autoverhuur Lemmer

Autoverhuur Lemmer – Breed aanbod huurauto’s

Als autoverhuurbedrijf kun je bij ons vanuit Lemmer diverse eersteklas auto's huren. Gaat je voorkeur naar een groot model voor een weekendje weg met het gezin? Of zoek je tóch naar een kleine, sportieve auto, voor het onveilig maken van de Nederlandse snelwegen? De dagprijzen voor het huren van onze auto’s variëren van €24,95, voor een Volkswagen Up of een Peugeot 108, tot €175 voor een autotransporter. Wat het ook mag zijn, bij ons huur je altijd een auto vanuit Lemmer, die aan al je wensen voldoet.

Ook voor ruime bedrijfswagens en personenbussen

Naast het verhuren van auto’s staan wij in Lemmer en omgeving bekend om onze ruime bedrijfswagens en personenbussen. Deze zijn ideaal geschikt voor een gezellig vriendenuitje, maar worden ook veel gebruikt voor het vervoeren van bekenden naar Schiphol of Eindhoven Airport.

Flexibel én voordelig huren

Een auto huren in Lemmer kan bij ons voordelig én flexibel. Zo is het mogelijk om naast het reguliere huurcontract ook een shortlease aan te vragen. Zo zit je niet vast aan een langlopend contract en is je shortlease auto na een maand elk moment opzegbaar. Naast personenauto’s leasen wij ook personenbussen en bestelauto’s.

Ook bij jou in de buurt

Naast Lemmer krijgen wij ook veel bezoekers uit onderstaande locaties:

Snel en voordelig huren bij Autopallas

Wil je vandaag nog een auto of personenbus huren? Kom dan snel bij ons langs, of reserveer direct online in 3 simpele stappen. Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen? Bel dan gerust naar 058 288 60 30. Uiteraard is het ook mogelijk om een mail te sturen naar info@autopallas.nl. Wij reageren doorgaans binnen enkele dagen en beantwoorden al je vragen, zodat je geheel geïnformeerd bent voordat je ons autoverhuurbedrijf vanuit Lemmer komt opzoeken.

Direct Reserveren   |   Route Naar De Winkel