Autoverhuur Hoogeveen

Autoverhuur Hoogeveen – wil je een auto huren? Je vindt ons autoverhuurbedrijf op slechts 45 minuten rijden vanaf Hoogeveen. Je treft hier een ruim assortiment aan onder meer personenauto’s, bedrijfswagens, bestelbussen, verhuiswagens en aanhangers. Tevens bieden wij flexibele huurcontracten aan, zoals shortlease. Wij denken graag met je mee en helpen je aan een geschikte, nette huurauto. Huur eenvoudig online je auto, of kom gerust eens langs bij onze autoverhuur vanuit Hoogeveen!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Autoverhuur Hoogeveen

AUTOVERHUUR HOOGEVEEN – ALTIJD EEN GESCHIKTE HUURAUTO

Bij onze autoverhuur bij Hoogeveen hebben wij door ons brede assortiment huurauto’s altijd een geschikt voertuig dat aan al je wensen en verwachtingen voldoet. Wij hebben de ruimste selectie nette personenauto’s, bestelbussen, bedrijfswagens, verhuiswagens, vakantieauto’s, aanhangwagens, noem het maar op. Staat er een citytrip met je vrienden op de planning en hechten jullie veel waarde aan comfort? Dan raden we de Peugeot 5008 aan, die overigens ook geschikt is als familiewagen. Een overvloed aan ruimte is wat je krijgt, resulterend in een comfortabel en tevens memorabel uitje. Waar je ons ook voor bezoekt wij hebben altijd hét voertuig dat je zoekt bij onze autoverhuur bij Hoogeveen.

WIJ VERHUREN OOK BESTELBUSSEN EN VERHUISWAGENS

Naast auto’s verhuren wij onder meer ook bestelbussen, bedrijfswagens en verhuiswagens. Krijg je regelmatig grote klussen binnen en kom je ruimte tekort voor de apparatuur? Huur dan een van onze ruime bestelbussen, zoals de Mercedes Vito of de Ford Transit. Beide modellen hebben meer dan genoeg ruimte om je spullen te verstouwen.

Daarnaast kunnen wij je ook helpen met een grote verhuizing. Zo verhuren we een verhuisbus met 10 kuub aan opslagruimte, maar is het ook mogelijk om onze vrachtpatser te huren. Zijn naam dankt de verhuiswagen aan het feit dat je 20 kubieke meter aan verhuiswaar kunt meenemen en alles eenvoudig kunt laden en lossen met de hydraulische laadklep.

OOK VOOR SHORTLEASE

Naast de reguliere huurcontracten kun je ons autoverhuurbedrijf vanuit Hoogeveen bezoeken voor shortleasecontracten. Het voordeel daarvan is dat je niet vastzit aan een langlopend contract en dat je na een maand op elk gewenst moment kunt opzeggen. Bovendien wordt in geval van calamiteiten voor vervangend vervoer gezorgd en kun je gebruik maken van onze gratis haal- en bezorgservice.

KLANTEN IN DIVERSE LOCATIES

Naast Hoogeveen verhuren wij auto’s aan klanten uit diverse locaties. Zo krijgen wij regelmatig klanten uit onderstaande locaties:

RESERVEER DIRECT JE AUTO VANUIT AUTOVERHUUR HOOGEVEEN

Heb je een auto gevonden die aan al je wensen voldoet? Reserveer dan snel en eenvoudig online! Binnen enkele minuten is je reservering geplaatst en kun je binnenkort met je huurauto op pad. Mocht je nog vragen hebben of advies willen ontvangen, schroom dan niet om ons te bellen. Wij staan je graag te woord en adviseren je over een geschikt model, zodat je precies weet welke je auto je moet huren, voordat je onze autoverhuur vanuit Hoogeveen bezoekt!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE