Autoverhuur Bolsward

Voor autoverhuur in Bolsward ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere situatie het juiste model. Op ons wagenpark tref je personenauto’s, bedrijfswagens, aanhangwagens en personenbussen. Om bij ons een auto te huren hoef je slechts 30 minuten te rijden.

We ontvangen regelmatig klanten uit Bolsward die bij ons een auto willen huren. Onze populariteit danken wij onder meer aan de voordelige voorwaarden:

– 100 vrije kilometers inbegrepen
– Huurauto’s vanaf €31,50
– 4,6 sterren gemiddeld

Wij vinden het belangrijk dat je zonder zorgen kunt genieten van jouw huurauto. Op de werkvloer staat ons deskundige personeel voor je klaar. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in autoverhuur. Bolsward ligt in de buurt, dus huur bij ons de perfecte auto!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Autoverhuur Bolsward

HUUR VOORDELIG EEN AUTO IN BOLSWARD BIJ AUTOPALLAS

Op zoek naar een autoverhuurbedrijf in de buurt van Bolsward? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in auto’s, maar staan ook bekend om onze uitstekende service. Graag luisteren we naar jouw wensen en voorzien we je van een gedegen advies, zodat jij een auto huurt die aan al je wensen en verwachtingen voldoet.

Onze auto’s zijn altijd scherp geprijsd, ongeacht het model. Je huurt bij ons al vanaf €31,50 per dag. Hier krijg je ook nog 100 vrije kilometers bij, wat je kunt uitbreiden met een vast bedrag per kilometer. Voor iedereen in Bolsward en omgeving zijn wij hét adres voor autoverhuur.

KIES VOOR SHORTLEASE BIJ AUTOPALLAS BIJ BOLSWARD

Met Shortlease is het mogelijk om voor korte tijd een auto te leasen. Je zit niet vast aan een langlopend contract, wat ideaal is als je voor een bepaalde tijd vervoer nodig hebt, maar niet met het OV op weg wilt. Als je kiest voor deze service kun je altijd vertrekken wanneer je dat wilt en je hoeft geen duur treinabonnement aan te schaffen.

De minimale huurperiode is een maand. Daarna is het contract dagelijks opzegbaar. Je hoef je geen zorgen te maken om extra uitgaven. We hebben eventuele kosten voor onderhoud en reparatie al in de huurprijs meegenomen. Je ontvangt 3000 vrije kilometers per maand dat je de auto huurt.

Bij Autopallas ben je verzekerd van een eerlijke prijs. We willen je niet opzadelen met onnodige kosten, want je moet optimaal kunnen genieten van het rijplezier. Als specialist in autoverhuur nabij Bolsward maken wij shortleasen al mogelijk vanaf €435,73 per maand.

VERSCHILLENDE MODELLEN BIJ AUTOVERHUUR BOLSWARD

Ga je lekker een weekendje weg met vrienden? Heb je de sleutel ontvangen van jouw nieuwe huis en is het tijd om de meubels over te brengen? Zoek je naar een aanhanger waarmee je richting de stort kunt? Voor iedere situatie bieden wij mogelijkheden.

Als je een personenauto nodig hebt, kun je bij ons kiezen uit verschillende formaten en stijlen. Van een familiewagen tot een bescheiden autootje, al onze auto’s worden in nieuwstaat verhuurd en zijn volledig uitgerust met basisvoorzieningen. Voor grotere gezelschappen raden we onze personenbussen aan.

Ook voor een ruime bestelbus of bedrijfswagen ben je bij Autopallas op de goede plek. Tijdens een verhuizing wil je niet oneindig heen en weer hoeven rijden en daarom zijn deze wagens ideaal. Als je op zoek bent naar wagens met een grotere laadruimte kun je kiezen voor onze verhuisbussen. Bij onze autoverhuur nabij Bolsward vind je dé perfecte auto voor iedere gelegenheid.

VERHUUR VAN AUTO’S IN JOUW REGIO

Mensen komen niet alleen vanuit Bolsward naar ons autoverhuurbedrijf. Onze service en scherpe prijzen zijn bekend door heel het noorden van Nederland. Je ziet onze auto’s veelvuldig langskomen op de volgende locaties:

Vind de auto die jij zoekt in ons autoverhuurbedrijf. Vraag ons personeel naar de mogelijkheden en ga goed voorbereid op weg!

BIJ AUTOPALLAS HUUR JE ZONDER GEDOE EEN AUTO NABIJ BOLSWARD

Woon je in Bolsward en heb je zin om een andere omgeving te ontdekken met een huurauto? Neem dan snel een kijkje op onze website. Op onze autoverhuurpagina klik je gemakkelijk door het menu, waar je kunt ontdekken wat mogelijk is. Als je klaar bent om te reserveren, hoef je enkel de volgende stappen te doorlopen:

1. Voer de kenmerken van de reservering in: locatie, datum, tijd en autoklasse
2. Vul persoonlijke gegevens in
3. Selecteer eventuele extra’s

Daarna hoef je de reservering alleen nog naar ons op te sturen. Wij regelen de rest bij onze autoverhuur nabij Bolsward!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE