Auto huren Workum

Wil jij een auto huren in Workum? Kom dan langs bij Autopallas. Ons autoverhuurbedrijf is gevestigd in Leeuwarden, op minder dan 40 minuten rijden vanuit Workum. Als verhuurbedrijf staan wij al bijna 15 jaar klaar voor onze klanten. Je kunt kiezen uit eersteklas personenauto’s, bedrijfswagens, aanhangwagens en personenbusjes.

Je kunt via onze website voor korte of lange termijn een auto huren. Reserveer vandaag nog jouw auto vanaf €31.50 en maak gebruik van onze gunstige deals om een auto te huren in de omgeving Workum.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

autoverhuur workum

Auto huren in Workum: Breed assortiment

Wanneer je een auto huurt in de regio van Workum heb je keuze uit ons brede assortiment. Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer die op zoek zijn naar aanhangwagens. Ben jij druk aan het verhuizen en moet je bouwmateriaal opruimen? Dan raden wij onze boedelbakken aan. Deze kun je al huren vanaf €29,50 per dag incl btw.

Zoek je ook nog een auto om de aanhanger te gebruiken? Dan raden we je aan om een ruime en comfortabele personenauto te huren. Bijvoorbeeld onze Citroën C4. Benieuwd welke modellen wij nog meer verhuren in de omgeving Workum? Bekijk dan de rest van ons assortiment.

Autoverhuur in Workum voor ieder seizoen

Een auto huren in de buurt van Workum kun je ook doen voor de wintersport of de zomervakantie! Bij Autopallas bieden wij mooie personenbussen aan voor 6 personen of minder als je te veel spullen bij je hebt. Onze dubbelcabine bussen zijn er ook voor 9 personen. Ideaal om al je skispullen en strandspullen op te bergen in jouw ruime bus als je met een grote groep vrienden op vakantie gaat.

De tarieven voor onze personenbussen beginnen voor een week al voor €495, waar de eerste 1000 km vrij zijn. Voor slechts €660 per week, waar de eerste 1500 km vrij zijn, heb je al een mooie dubbelcabine bij Autopallas. Al deze auto’s kun je dus huren in de omgeving Workum.

Ook op korte termijn mogelijk!

Een auto huren nabij Workum is ideaal als je voor een korte periode een betaalbare auto nodig hebt. Zoek jij voor een langere periode een auto, maar wil je niet vastzitten aan een langdurig contract? Autopallas biedt shortlease aan. Dit betekent dat jij flexibel, voordelig en eenvoudig een auto kunt leasen.

Een groot voordeel van shortlease is dat je na één maand je shortlease bij Autopallas kunt stopzetten. Andere voordelen van shortlease in de buurt van Workum zijn:

  • Elke maand 3000 vrije kilometers.
  • Verzekering, reparaties en onderhoud zijn inclusief.
  • Gratis haal- en bezorgservice in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Wij verhuren auto’s in heel Noord-Nederland

Naast dat je een auto kunt huren in de omgeving Workum, kun je ook auto’s huren bij Autopallas in de rest van Friesland. Daarom kun je onze auto’s ook voorbij zien komen in de volgende plaatsen:

Auto huren Workum: eenvoudig online bij Autopallas

Een auto huren in de omgeving Workum kun je rechtstreeks doen via onze website. Je reserveert de auto in drie eenvoudige stappen:

  1. Vul de details van de reservering in: locatie, datum, tijd en autoklasse.
  2. Voer je persoonlijke gegevens in.
  3. Geef aan of je extra’s wilt huren.

Voor vragen of meer informatie, bel dan gerust naar 058 288 60 30. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar via de mail: info@autopallas.nl. Stuur ons gerust een bericht, zodat wij jouw vragen kunnen beantwoorden. Bij Autopallas helpen we je graag wanneer je een auto wil huren in Workum.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE