Auto huren Wolvega

Wil je een auto huren in Wolvega? Kom dan gerust eens bij ons langs. Als autoverhuurbedrijf zijn wij gevestigd in Leeuwarden, op een klein half uurtje rijden vanaf Wolvega. In onze winkel tref je een ruim assortiment aan personenauto’s, bedrijfswagens en personenbussen. Wij hanteren altijd de scherpste prijzen en bieden tevens flexibele huurcontracten. Kom langs in onze winkel, of reserveer eenvoudig online!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Wolvega

AUTO HUREN WOLVEGA – RUIM ASSORTIMENT HUURAUTO’S

Als autoverhuurbedrijf hebben wij veel klanten in Wolvega, die bij ons terugkomen voor ons ruime assortiment auto’s, bedrijfswagens, personenbussen en aanhangwagens. Zo kun je kiezen uit diverse eersteklas auto’s, al vanaf €31,50. Ben je op zoek naar een échte alleskunner? Dan raden we de Kia Picanto of de Peugeot 108 aan; handig als compacte stadsauto’s, maar ook zeer geschikt voor de snelweg.

ALTIJD EEN PASSEND BEDRIJFSWAGEN OF BESTELBUS

Naast auto’s verhuren wij bedrijfswagens en bestelbussen in Lemmer en omgeving. Deze zijn uiterst geschikt voor een verhuizing of een bouwklus. Onze bedrijfswagens zijn ruim en bieden alle ruimte die je nodig hebt voor het plaatsen van spullen. Gaat het om een verhuizing en heb je écht veel ruimte nodig? Dan raden wij een vrachtpatser aan, met 20 kuub aan laadruimte en hydraulische laadklep; ideaal voor een vlekkeloze verhuizing!

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

Naast ons ruime assortiment huurauto’s kent men ons in Wolvega als een flexibel autoverhuurbedrijf. Je kunt namelijk bij ons terecht voor zowel een regulier huurcontract als een shortlease. Een shortlease is een mooie tussenoplossing, wanneer je op zoek bent naar een tijdelijk huurauto, zonder dat je vast wil zitten aan langdurig contact. Andere voordelen die ermee gepaard gaan zijn onder andere de gratis haal- en bezorgservice (vanaf 2 maanden), vervangend vervoer bij reparatie en onderhoud (na 24 uur) en maandelijks 3000 vrije kilometers.

RESERVEER DIRECT ONLINE BIJ AUTOPALLAS

Bij Autopallas huur je snel en eenvoudig online je auto. In slechts 3 stappen heb jij je reservering geplaatst en ben je voorzien van prachtige, nette auto. Heb je nog een brandende vraag die je ons wilt stellen? Bel dan gerust naar 058 288 60 30. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te mailen via ons e-mailadres: info@autopallas.nl. Onze medewerkers staan je graag te woord en bieden je een gedegen advies. Op die manier ben je goed geïnformeerd, voordat je bij ons vanuit Wolvega je auto komt huren.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE