Auto huren Veendam

Een auto huren in Veendam doe je bij Autopallas. Wij zijn al bijna 15 jaar het autoverhuurbedrijf in de regio. Ons ruime wagenpark staat in Groningen, op slechts een half uur rijden vanuit Veendam. Hier tref je een ruime selectie nette, A-merk huurauto’s. Compacte alleskunners, ruime stationwagens; waar je ook naar zoekt, bij ons heb je het voor het kiezen. Als autoverhuur bieden wij bovendien erg goede voorwaarden:

– Auto huren v.a. €31,50
– Je krijgt standaard 100 vrije kilometers
– Gemiddelde score van 9,7; meer dan 30 beoordelingen

Ben je er al over uit en wil je direct online een auto reserveren? Dat kan bij ons binnen enkele minuten. Uiteraard kan je ons ook bezoeken vanuit Veendam voor het huren van een nette auto!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Veendam

VOORDELIG EEN AUTO HUREN IN VEENDAM

Wil je direct een auto huren in Veendam of omgeving? Dat kan bij ons heel voordelig. Je huurt namelijk al vanaf €31,50 een Volkswagen Up of een Peugeot 108. Beide zijn ideaal voor zowel de binnensteden, maar kunnen ook gebruikt worden voor het overbruggen van grote afstanden.

Een huurauto reserveren kan overigens in 3 eenvoudige stappen:

1. Kies een locatie, datum, tijd en autoklasse
2. Vul vervolgens jouw persoonlijke gegevens in
3. Selecteer eventuele extra’s

Wij zorgen er vervolgens voor dat alles wordt geleverd, zodat jij spoedig vanuit Veendam je huurauto bij ons kunt ophalen!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

UITEENLOPENDE MODELLEN BIJ AUTOVERHUUR VEENDAM

Staat er een uitje met vrienden op de planning, of ga je weekendje weg met het gezin? In beide gevallen kunnen onze huurauto’s in de nabijheid van Veendam uitermate geschikt zijn. Gaat het echter om meer dan 7 personen? Dan raden wij je aan om personenbus te huren. Kies uit de VW Transporter of de Ford Transit. Beide modellen bieden ruimte voor 9; het hele team is welkom!

Ga je binnenkort verhuizen? Een reguliere huurauto biedt dan natuurlijk onvoldoende ruimte. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, aangezien wij meerdere verhuisbussen ter beschikking hebben. Neem bijvoorbeeld de Mercedes Sprinter, met 10 kuub aan laadruimte. Heb je meer ruimte nodig? Huur dan ons ruimtewonder: de vrachtpatser. Met 20 kubieke meter aan laadruimte en een hydraulische laadklep, waarmee het laden en lossen aanzienlijk sneller verloopt, heb je kortom dé ideale verhuiswagen in handen. Huur eenvoudig je verhuisauto vanuit Veendam, door direct online te reserveren!

OOK VOOR SHORTLEASE

Als je niet een auto wilt huren, maar wel op zoek bent naar een shortlease auto in Veendam, ben je bij ons aan het juiste adres. Met shortlease is het mogelijk om een auto voor een kortere periode te leasen. De minimale leasetermijn is één maand. Daarna is het contract op elk gewenst moment opzegbaar.

Reparatie- en onderhoudskosten zijn al in de prijs doorberekend. Bovendien heb je 3000 vrije kilometers per maand. Je bent bij ons verzekerd van de beste prijzen. Neem gerust telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden voor leasen te bespreken, of bezoek ons wagenpark vanuit Veendam om onze huurauto’s van dichtbij te aanschouwen!

AUTOVERHUUR DOOR HEEL NOORD-NEDERLAND

Naast Veendam verhuren wij auto’s door heel Noord-Nederland. Zo ontvangen wij regelmatig klanten over de vloer uit onderstaande locaties:

DIRECT AUTO HUREN VANUIT VEENDAM

Ben je erover uit en wil je direct één van onze nette auto huren? Bekijk gerust onze ruime selectie en maak jouw keuze. Reserveren kan snel en eenvoudig online. Binnen enkele minuten heb jij je reservatie geplaatst, waarna je het voertuig spoedig bij ons kunt ophalen.

Mocht je nog vragen hebben, die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen, zodat je helemaal helder hebt welk model je moet hebben, alvorens je bij ons langskomt voor het huren van een auto in Veendam.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE