Auto huren Stadskanaal

Auto huren Stadskanaal – ben je op zoek naar een nette huurauto? Bij ons heb je het voor het kiezen. Je vindt ons autoverhuurbedrijf in Groningen, op slechts 35 minuten rijden vanuit Stadskanaal. Wij staan bekend in de regio om ons ruime assortiment. Zo verhuren wij niet alleen personenauto’s, maar ook bedrijfswagens, bestelbussen, verhuiswagens, aanhangers en accessoires. Bovendien is het mogelijk om een shortlease contract bij ons af te sluiten. Bel ons voor de mogelijkheden, of kom gerust eens bij ons langs. Wil je direct een auto huren vanuit Stadskanaal? Reserveer dan snel en eenvoudig online!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Stadskanaal

GESCHIKTE AUTO HUREN BIJ STADSKANAAL

Bij ons kun je altijd een geschikte auto huren vlakbij Stadskanaal. Je vindt ons autoverhuurbedrijf op slechts 35 minuten rijden vanuit Stadskanaal. Wij staan bekend in de regio om ons ruime assortiment. Zo verhuren wij niet alleen personenauto’s, maar ook bedrijfswagens, bestelbussen, verhuiswagens, aanhangers en accessoires. Bovendien is het mogelijk om een shortlease contract bij ons af te sluiten. Bel ons voor de mogelijkheden, of kom gerust eens bij ons langs. Wil je direct een auto huren vanuit Stadskanaal? Reserveer dan snel en eenvoudig online!

STADSKANAAL: RUIME SELECTIE HUURAUTO’S

Wij staan in Stadskanaal en omgeving bekend om ons ruime assortiment huurauto’s. Of je nou op zoek bent naar een compact model of een ruime familieauto, wij hebben altijd de nette personenauto die je zoekt. Voor een citytrip met het gezin raden we de Toyota Yaris of de Citroen C3 aan: comfortabel, compact, ruimte voor 5 en ook nog eens zuinig. Kortweg een échte alleskunner. Een weekendje weg met je vrienden doe je echter met één van onze personenbussen, zoals de VW Transporter of de Ford Transit. Beide bieden ruimte voor 9, zodat iedereen meekan en het feest vroegtijdig kan beginnen!

FLEXIBEL EEN AUTO HUREN

Ook voor shortlease ben je bij ons aan het juiste adres. Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Stadskanaal en omgeving, die flexibel een auto willen huren. Een van de voordelen van een shortlease contract is het feit dat je na een maand op elk gewenst moment kunt opzeggen. Tevens bieden wij een gratis haal- en bezorgservice en zorgen wij voor vervangend vervoer in geval van calamiteiten.

WIJ VERHUREN MEER DAN ALLEEN PERSONENAUTO’S

Staat er een klus op de planning, of ga je binnenkort verhuizen? Dan heb je weinig aan een huurauto. Je hebt namelijk één van onze bestelbussen of verhuiswagens nodig. Bij onze autoverhuur vind je genoeg busjes om te huren. Voor uiteenlopende klussen is de Mercedes Vito vaak het ideale voertuig. Het voertuig heeft voldoende opslagruimte. Zelden zal je een bestelbus vinden met een dergelijke prijs-kwaliteitverhouding!

Staat er een verhuizing op de planning en ben je op zoek naar een ruime verhuiswagen in Stadskanaal? Bekijk dan onze vrachtpatser. Met 20 kuub aan laadruimte kom jij nooit ruimte tekort. Daarnaast is de verhuiswagen voorzien van hydraulische laadklep, wat het in- en uitladen aanzienlijk vergemakkelijkt.

WIJ VERHUREN NIET ALLEEN IN STADSKANAAL

Naast Stadskanaal krijgen wij regelmatig klanten over de vloer uit onderstaande locaties, die op zoek zijn naar een nette huurauto:

HUUR DIRECT ONLINE!

Wil je direct één van onze auto’s huren? Reserveer dan snel en eenvoudig online in 3 stappen. Ons volledige assortiment staat op onze site. Mocht je nog vragen hebben, of advies willen ontvangen, bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over een auto huren bij Stadskanaal.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE