Auto huren Oosterwolde

Wil je een auto huren bij Oosterwolde? Dan zit je goed bij Autopallas. Wij zijn al 15 jaar dé autoverhuur van het Noorden.

Autopallas levert op heel veel locaties huurauto’s. Oosterwolde is hier één van! Ons bedrijf is gevestigd in Leeuwarden, op slechts een kleine 40 minuten rijden vanuit Oosterwolde. Daarom raden wij je aan om eens langs te komen bij ons wagenpark. Hier kun je ons volledig aanbod aan huurauto’s rustig komen bekijken.

Samen met Autopallas kun je een auto huren bij Oosterwolde!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Oosterwolde

AUTO HUREN OOSTERWOLDE: GROOT AANBOD HUURAUTO’S

Steeds meer mensen kiezen voor Autopallas als ze een auto willen huren in Oosterwolde. Dit komt doordat wij een ruim assortiment aan eersteklas auto’s verhuren. Al vanaf €31,50 per dag huur jij al een mooie wagen. Daarnaast bieden wij goede voorwaarden, zoals standaard 100 vrije kilometers. Dit zit standaard bij de huur inbegrepen!

Of je nou op zoek bent naar een grote wagen voor je vakantie of juist een kleiner model om tijdelijk mee te forenzen: wij hebben het voor je klaar staan. Kom langs bij ons in de showroom om te kijken welke wagen jij mee op pad neemt, of bel ons op 058 – 288 60 30.

AUTOVERHUUR OOSTERWOLDE: OOK PERSONENBUSSEN EN BEDRIJFSWAGENS

Bij ons autoverhuur in de buurt van Oosterwolde kun je heel veel verschillende type wagens huren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een personenauto, zoals de zuinige Peugeot 108 of de moderne Ford Focus.Wil je graag veel spullen vervoeren of ga je verhuizen? Naast personenauto’s verhuren wij ook:

  • Bedrijfswagens; voor je werk tijdelijk een auto nodig? Huren kan voor een korte periode, maar ook shortlease is mogelijk!
  • Personenbussen; ga je een weekendje weg met vrienden, of bijvoorbeeld met je voetbalteam op pad? Onze ruime busjes bieden de perfecte oplossing!
  • Bestelbussen; op zoek naar een ruime bestelbus? Bekijk bijvoorbeeld eens onze ruime Mercedes Vito of Ford Transit.
  • Verhuiswagens; nog meer ruimte nodig nodig? Onze verlengde en verhoogde Mercedes Sprinter biedt alle opslagruimte die je nodig hebt.

Wat de situatie ook mag zijn, wij hebben gegarandeerd een wagen die bij jouw wensen past.

FLEXIBELE HUURCONTRACTEN EN SHORTLEASE

Flexibel een auto huren in Oosterwolde is bij ons heel eenvoudig. Het is uiteraard mogelijk om een auto of andere wagen voor één of meerdere dagen te huren. Ook hebben wij reguliere autoverhuur contracten voor langere periodes.

Wil je liever niet aan een langlopend leasecontract gebonden zijn? Dan raden wij onze shortlease contracten aan. Shortlease houdt in dat de auto of bedrijfswagen wordt geleased. Echter kun je al na één maand het contract op ieder moment opzeggen. Zo heb jij een leaseauto zolang het nodig is!

NAAST AUTOVERHUUR OOSTERWOLDE OOK AANHANGERS TE HUUR

Naast wagens verhuren wij ook aanhangers. Onze aanhangers zijn ideaal wanneer je spulletjes moet vervoeren of die naar de stort moet brengen. Ook bij verhuizingen komen ze goed van pas.

Moet jij binnenkort veel spullen verplaatsen? Onze aanhangers hebben een bak van 250×130 cm en een laadvermogen van wel 600 kg. Huur daarom niet alleen je auto bij Autopallas nabij Oosterwolde, maar ook diverse soorten aanhangers.

EEN AUTO HUREN BUITEN OOSTERWOLDE?

Autopallas is dé partij om een auto te huren in Oosterwolde en de rest van Friesland. Onze vestigingen zitten in Leeuwarden en Groningen. Naast Oosterwolde komen ook veel van onze klanten uit:

Wij zijn naast Oosterwolde hét verhuurbedrijf in Friesland en Groningen.

EEN AUTO HUREN BIJ AUTOPALLAS RONDOM OOSTERWOLDE: RESERVEER EENVOUDIG ONLINE

Een auto huren in Oosterwolde? Dat kan bij Autopallas snel en eenvoudig online. Via onze website kun je een wagen reserveren. Dit proces duurt slechts een paar minuten. Hierdoor kun je snel en eenvoudig een mooie wagen uitzoeken die past bij jouw wensen.

Heb je nog vragen of kun je nog niet helemaal een keuze maken? Neem dan contact met onze autoverhuur op via de mail of telefoon. Onze experts zullen je vragen beantwoorden en helpen een goede keuze te maken. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden van een auto huren in Oosterwolde!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE