Auto huren Meppel

Wil jij een auto huren? Meppel is een van de plekken waar Autopallas huurauto’s levert. Het is niet voor niets dat mensen vanuit de hele regio een auto bij ons komen huren – wij bieden als autoverhuur bedrijf erg goede voorwaarden, namelijk:

– Auto huren vanaf €31,50
– 9,7 uit meer dan 30 beoordelingen
– Standaard 100 vrije kilometers

Autopallas is al meer dan 15 jaar actief in de markt en kan altijd voor jou de juiste oplossing vinden. Onze experts denken graag met je mee! Een auto huren in Meppel is zo geregeld – of je hem nu een heel weekend nodig hebt of maar een dagje. Navigeer gemakkelijk naar ons wagenpark of kies direct online de auto die je wilt huren. Kortom, bij Autopallas kun je eenvoudig een auto huren bij Meppel!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Meppel

AUTO HUREN IN MEPPEL? KIES OOK VOOR AUTOPALLAS!

Steeds meer mensen kiezen ook voor Autopallas als ze een auto huren in Meppel. Dit komt onder andere door onze scherpe tarieven: bij ons begint het al bij €31,50 voor een hele dag. Voor dit scherpe actietarief kun je 100 km vrij rijden.

Als jij op zoek bent naar een nieuwe auto die je in Meppel kunt huren tegen gunstige voorwaarden, dan is Autopallas een goed alternatief voor de andere autoverhuur bedrijven in de buurt. Je moet er een klein stukje voor rijden, maar dat maken we goed met een lage dag- of weekendprijs en andere extra’s. Bezoek meteen ons wagenpark in Groningen of in Leeuwarden voor een auto huren nabij Meppel!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

OOK BEDRIJFSWAGEN AUTOVERHUUR IN MEPPEL

Ook als je zakelijk aan de slag wilt kun je bij ons terecht – kies dan voor de bedrijfswagens van Autopallas! Een vrachtwagen of bedrijfswagen huren in Meppel was nog nooit zo voordelig.

We bieden deze zakelijke wagens natuurlijk ook aan voor scherpe tarieven. Ook rijd je de eerste 100 km altijd vrij. Als je meer wilt rijden kun je kiezen voor extra kilometers, of je huurt de bus gewoon voor een weekend of week! Natuurlijk krijg je hier ook meer vrije kilometers, maar liefst 300 voor een weekend en 1000 voor de week! De goedkoopste bedrijfswagen huren doe je bij Autopallas.

DE JUISTE AANHANGER HUREN

Onze autoverhuur in Meppel verhuurt naast personenauto’s en bedrijfsauto’s ook aanhangers. Onze aanhangwagens zijn ideaal voor het verhuizen of voor het brengen van spullen naar de stort. Wij bieden aanhangers met een bak van 250×130 en een laadvermogen van 600kg. Ook als je een auto moet vervoeren kun je bij Autopallas terecht – voor slechts €55 per dag heb je al een autoambulance!

SHORTLEASE IN MEPPEL EN OMSTREKEN

Soms heb je een auto een langere tijd nodig dan een week. Daar hebben we shortlease op bedacht! Op deze manier kun je toch voordelig een auto leasen, zonder gedoe. Onderhoud en reparatie zijn al doorberekend in de prijs en je krijgt elke maand 3000 vrije kilometers.

Het werkt als volgt: de eerste maand is er een vast contract. Na die eerste maand wordt dit op ieder moment opzegbaar – wel zo handig als je hem niet meer nodig hebt. De prijzen hangen af van welke auto je wilt huren.

Meer weten over de voorwaarden van shortlease in jouw regio? Of wil je weten waar wij nog meer allemaal auto’s aan kunnen bieden? Bekijk dan eens de onderstaande pagina’s:

EEN AUTO HUREN BIJ AUTOPALLAS

Na het lezen van deze informatie heb je vast een beter idee wat voor auto of bedrijfswagen je nodig hebt. De volgende stap is het reserveren van de juiste datum en tijd bij de bijbehorende bedrijfswagen.

Doorloop de stappen, vul je persoonlijke informatie in en kies in de laatste stap voor eventuele extra’s, verhoging eigen risico en eventuele opmerkingen. Vervolgens wordt de auto gereserveerd en kun je hem ophalen bij je geselecteerde vestigingen.

We hopen je snel te zien bij een van onze vestigingen. Een auto huren in Meppel was nog nooit zo voordelig!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE