Auto huren Joure

Ga jij een auto huren? Joure ligt binnen het gebied waarin wij werkzaam zijn. Kom gerust eens langs. Wij zijn gevestigd op slechts een half uur rijden van Joure. Als autoverhuurbedrijf hebben wij erg goede voorwaarden, zoals:

• Al een auto huren vanaf €31,50
• Gemiddeld een 9,7 uit meer dan 30 beoordelingen
• Je krijgt standaard 100 vrije kilometers

Wil jij een auto huren, dan ben je bij Autopallas aan het juiste adres. Met al meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij altijd voor iedereen de juiste oplossing vinden. Wij denken graag met je mee. Heb je een auto voor meerdere dagen nodig of slechts één dag, bij ons is alles mogelijk. Ga nu voor de beste kwaliteit autoverhuur Joure uit en kom langs in onze winkel.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Joure

AUTO HUREN JOURE – ALTIJD EEN PASSENDE HUURAUTO

Wil je een nette auto huren in Joure? Ons wagenpark staat in de Friese hoofdstad, op slechts een half uur rijden vanuit Joure. Veel klanten komen bij ons terug voor het ruime assortiment bedrijfswagens, auto’s, aanhangwagens en personenbussen.

Je kunt kiezen uit veel eersteklas auto’s, al met dagprijzen vanaf €31,50. Ben je meer op zoek naar een wat kleinere alleskunner, dan raden wij de Kia Picanto aan. Dit is onze meest populaire auto. Misschien ook wel omdat deze geschikt is in steden, maar ook gewoon heerlijk rijdt op de snelweg.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

EEN BESTELBUS OF BEDRIJFSWAGEN NODIG?

Autoverhuur Joure – Naast auto’s beschikken wij ook over een ruim aanbod bedrijfswagens en bestelbussen. Ga je bijvoorbeeld verhuizen of klussen, dan is een bedrijfswagen altijd handig. Voor elke klusser hebben wij een passende bedrijfswagen.

Een grote verhuizing voor de boeg? Ons grootste model heeft een laadruimte tot wel 20 kuub. Zo kan je in een paar ritjes zeker al je spullen verhuizen. Moet je meerdere mensen vervoeren? Dan bieden wij ook personenbussen aan. De VW Transporter en Ford Transit zijn ideaal voor het vervoeren van een aantal vrienden of familieleden vanuit Joure.

AANHANGER HUREN IN JOURE

Als een bedrijfswagen niet groot genoeg is, kun je altijd een aanhanger erbij nemen. Onze aanhangers worden ook gebruikt voor verhuizingen, of grote klussen. De aanhangers zijn 2.5 meter lang en 1.30 meter breed. Ze hebben een laadvermogen tot 600 kg, dus voor een verhuizing is het zeker een nuttige toevoeging.

BEN JE BEKEND MET SHORTLEASE?

Tegenwoordig veranderen de werkomstandigheden vrij snel. Om hier goed op in te spelen is shortlease in het leven geroepen. Met deze vorm van huren, huur je een auto voor minimaal een maand. Na een maand is het contract dagelijks opzegbaar.

Wij houden niet van onverwachte kosten en jij waarschijnlijk ook niet. Daarom zijn de mogelijke onderhouds- en reparatiekosten in de prijs doorberekend. Naast deze berekening heb je 3000 vrije kilometers per maand. Rij dus gemakkelijk met jouw gehuurde auto grote afstanden vanuit Joure.

De prijs van shortlease is natuurlijk afhankelijk van de auto die je wilt huren. De eerste maand is standaard gebonden aan een vast contract die daarna maandelijks opzegbaar is.

 

EEN AUTO HUREN IN JOURE IN SLECHT DRIE STAPPEN

Weet jij al een beetje welke auto je wilt huren in Joure? Kom dan eens langs in onze winkel en ga in gesprek met een van onze experts. Ben je al helemaal zeker van je keuze, dan kan je eenvoudig in slechts drie stappen jouw auto online reserveren:

Heb je deze drie stappen ingevuld, dan verstuur je eenvoudig jouw reservering door. Wij zorgen er dan voor dat jij jouw auto kan huren in Joure.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE