Auto huren Hoogezand

Autoverhuur Hoogezand – wilt je een auto huren in Hoogezand? Bij ons kun je kiezen uit diverse eersteklas personenauto’s, bedrijfswagens, personenbussen en aanhangwagens. Als autoverhuurbedrijf zijn wij gevestigd op slechts 20 minuten rijden vanaf Hoogezand. Je hoeft alleen de snelweg af te rijden en je bent er al. Wij hanteren de scherpste prijzen en bieden flexibele huurcontracten. Zo kunt u naast een regulier contract ook shortleasen. Kom snel langs langs in onze winkel, of reserveer uw auto direct online!

 

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Hoogezand

AUTO HUREN HOOGEZAND: EERSTEKLAS HUURAUTO’S

Naast ons ruime assortiment staan wij bekend om onze eersteklas huurauto’s. Wij hebben veel klanten in Hoogezand, die regelmatig bij ons terugkomen voor onze fijne, comfortabele personenauto’s. Neem als voorbeeld onze Peugeot 108, die ideaal is voor zowel de binnensteden als de snelwegen. Wilt u een wat ruimere auto huren? Dan raden wij de Renault Clio aan. Hiermee krijgt u ultiem comfort geboden en kunt u moeiteloos de grootste afstanden overbruggen.

RUIME SELECTIE BEDRIJFSWAGENS EN BESTELBUSSEN

Naast personenauto’s verhuren wij ook bedrijfswagens en bestelbussen. Een bedrijfswagen is ideaal geschikt voor verhuizingen of de wat grotere bouwklussen in Hoogezand. Zo heeft ons grootste model een laadruimte tot wel 20 kuub. Zo kun je in slechts enkele ritten al je spullen verplaatsen en weet je zeker dat je verhuizing altijd soepel verloopt.

Daarnaast verhuren wij meerdere typen personenbussen, zoals de VW Transporter en de Ford Transit. Deze worden veel gebruikt voor het vervoeren van vrienden en familieleden vanuit Hoogezand naar Schiphol of Eindhoven Airport.

AANHANGER VERHUUR HOOGEZAND

Ook komt men vaak vanuit Hoogezand bij ons terecht voor het huren van aanhangwagens. Onze aanhangers kunnen gebruikt worden voor o.a. verhuizingen, puinruimen en het verplaatsen van bouwmaterialen. De laadruimtes zijn 250 cm (lengte) bij 130 cm (breedte) en hebben een laadvermogen van 600 kg.

WIJ VERHUREN NIET ALLEEN IN HOOGEZAND

Naast Hoogezand krijgen wij regelmatig klanten over de vloer uit onderstaande steden:

RESERVEER DIRECT BIJ AUTOPALLAS

Wil je voordelig een auto huren? Kom dan snel bij ons langs. Uiteraard is het ook mogelijk om je auto online te reserveer. Heb je nog vragen die aan ons wilt stellen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar 058 288 60 30. Stuur je liever een e-mail? Dat kan naar info@autopallas.nl. Wij komen hier spoedig op terug en beantwoorden al je vragen, zodat je geheel geïnformeerd bent, voordat je een auto gaat huren vanuit Hoogezand.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE