Auto huren Heerenveen

Auto huren Heerenveen – ben je op zoek naar een autoverhuurbedrijf in Heerenveen, waar je kunt kiezen uit een breed scala aan eersteklas personenauto’s? Dan hoef je niet verder te zoeken: wij zijn gevestigd in Groningen en verhuren diverse compacte autootjes, ruime familieauto’s, maar ook de échte alleskunners. Bovendien verhuren wij naast personenauto’s onder meer ook bedrijfswagens, bestelbussen, verhuiswagens en aanhangers. Een auto huren vanuit Heerenveen kan eenvoudig door online te reserveren, of door bij ons langs te komen.


NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Heerenveen

Autoverhuur Heerenveen: breed scala huurauto’s

Als het op autoverhuur in Heerenveen aankomt heb je het bij ons voor het kiezen. Neem bijvoorbeeld de Renault Clio, dé comfortabele huurauto om afstanden mee te overbruggen.

Wil je een compactere auto huren in Heerenveen? Bekijk dan de Peugeot 108, of de Kia Picanto. Beide staan bekend als alleskunners; comfortabel op de snelwegen en handig voor de binnensteden. Zoek je een automaat? Beide modellen zijn ook in automaat leverbaar!

Flexibele huurcontracten

Wij denken graag met je mee. Vandaar dat naast de reguliere autoverhuur contracten shortlease ook mogelijk is. Zo huur je eenvoudig een auto in Heerenveen, zonder dat je vastzit aan een langlopend contract. Je kan na slechts één maand op elk moment opzeggen en kunt tevens gebruikmaken van onze gratis haal- en bezorgservice.

Ook bestelbussen en verhuiswagens

Als autoverhuurbedrijf staan wij naast onze personenauto’s ook bekend om ons ruime assortiment aan onder meer bestelbussen, verhuiswagen en bedrijfswagens. Zo krijgen wij regelmatig mensen over de vloer uit Heerenveen, die op zoek zijn naar een bedrijfsauto voor een grote klus, of een verhuiswagen met voldoende laadruimte. In beide gevallen helpen wij ze aan een geschikt model, zoals de Mercedes Sprinter. Met 10 kuub aan laadruimte zorg je met dit model voor een snelle, stressvrije verhuizing.

Meer dan alleen autoverhuur in Heerenveen

In regio Groningen, Friesland en Drenthe staan wij bekend om ons ruime assortiment huurauto’s. Zo krijgen we regelmatig klanten op bezoek vanuit onderstaande locaties:

Reserveer direct online

Wil je een auto reserveren vanuit Heerenveen? Dat kan direct in 3 eenvoudige stappen. Heb je nog een brandende vraag die je aan ons wilt stellen? Bel of mail ons dan gerust. Wij staan je graag te woord voor zowel vragen als advies. Zo weet je zeker dat je goed geïnformeerd bent over een auto huren in Heerenveen.


NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Waarom je voor Autopallas kiest:

  • Je huurt al een auto vanaf €24,95 per dag
  • 100 vrije kilometers zijn standaard bij de huur inbegrepen
  • Met 15 jaar ervaring zijn we hét autoverhuurbedrijf in de regio