Auto huren Harlingen

Auto huren Harlingen – Op zoek naar een autoverhuurbedrijf? Wij krijgen met regelmaat klanten over de vloer uit Harlingen, die voor ons kiezen om onze ruime collectie nette huurauto’s. Deels hebben we dit natuurlijk ook te danken aan onze voorwaarden:

• Huur al een auto vanaf €31,50.
• Meer dan 70 reviews met een gemiddelde van maar liefst 9.6!
• Standaard 100 vrije kilometers in het pakket.

Daarnaast stellen wij de klantwens altijd voorop. Ons gespecialiseerd personeel denkt al meer dan 15 jaar mee met de klant. Of je nou een auto wilt huren in Harlingen voor een dag, weekend of een hele week, wij vinden samen altijd de beste oplossing.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Harlingen

AUTO HUREN IN HARLINGEN DOE JE BIJ AUTOPALLAS!

Een auto huren in Harlingen doet men steeds vaker bij Autopallas. Dit is een logisch gevolg van de scherpe tarieven die wij al jaren hanteren, in combinatie met onze klantgerichte focus.

Wil je goedkoop een auto huren voor één dag? Dat kan bij ons al vanaf een actieprijs van €31,50. Bij deze actie zitten ook nog eens 100 vrij kilometers! Maar niet gevreesd als dat niet genoeg is, want je kan altijd meer rijden tegen een schappelijke prijs. Niet alleen onze verhuurvoorwaarden zijn gunstig; je vindt ons ook nog eens op slechts een kleine 25 minuten rijden vanaf Harlingen.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

BEKIJK OOK EENS DE SHORTLEASE MOGELIJKHEDEN VOOR IN HARLINGEN

Om in te spelen op snel veranderende werkomstandigheden van tegenwoordig, is shortlease in het leven geroepen. Met shortlease huur je een auto voor minimaal een maand, waarna het contract dágelijks opzegbaar is.

Om ervoor te zorgen dat er geen onverwachte kosten bij komen kijken, zijn mogelijke onderhoudskosten en reparatiekosten al doorberekend in de prijs. Daarnaast heb je maar liefst 3000 vrije kilometers per maand. Je kan dus met gemak een auto huren in Harlingen en bijna dagelijks het halve land door rijden.

Zoals we al benoemden, is de eerste maand gebonden aan een vast contract dat daarna maandelijks opzegbaar is. Natuurlijk kan de prijs enigszins oplopen, afhankelijk van de auto die je wilt huren.

BIJ ONZE AUTOVERHUUR IN HARLINGEN HUUR JE OOK BEDRIJFSWAGENS

Naast personenauto’s staan wij in Harlingen ook bekend om onze ruime selectie personenbussen, bedrijfswagens en aanhangers. Heb je een uitje met vrienden, een trip met de familie, of iets anders, dan tref je op ons wagenpark uiteenlopende personenbussen. Wij hebben de Ford Transit en de VW Transporter. Beide wagens zijn uitermate geschikt voor grotere groepen.

Daarnaast bieden wij ook dé oplossing voor grote verhuisklussen. Om alle klussen aan te kunnen bieden wij zowel verhuiswagens en bedrijfswagens als aanhangers aan. Zo weet je zeker dat je het juiste formaat kan huren voor jouw klus.

Onze verhuisbussen hebben een grote laadruimte van wel 10 kuub. Mocht dit nog niet genoeg zijn, kan je altijd nog de vrachtpatsers huren. Dit zijn onze XXL verhuisbussen met laadruimtes van 20 kuub. Daarbovenop komt nog dat deze wagen aan 3 personen een zitplaats biedt. Verhuizen in Harlingen doe je met de autoverhuur service van Autopallas!

AUTO’S HUREN IN HEEL NOORD-NEDERLAND

Naast auto’s verhuren in Harlingen staan wij door heel Noord-Nederland bekend om onze voertuigen en service. Hieronder volgen wat locaties, waar je regelmatig onze auto’s voorbij ziet komen:

EEN AUTO HUREN IN HARLINGEN DOE JE BIJ AUTOPALLAS IN 3 SIMPELE STAPPEN

Weet je nog niet helemaal welke auto je wilt huren in Harlingen? Kijk dan nog eens naar onze autoverhuur pagina om alle mogelijkheden door te nemen. Is de keuze al gemaakt? Dan kan je de auto direct online reserveren in slechts 3 stappen:

1. Vul de details van de reservering in: locatie, datum, tijd en auto klasse.
2. Voer je persoonlijke gegevens in.
3. Geef aan of je extra’s wilt huren.

Na deze 3 stappen verstuur je de reservering en zorgen wij ervoor dat alles in orde wordt gemaakt.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE