Auto huren Gorredijk

Auto huren Gorredijk – ben je op zoek naar een ruime huurauto? Denk dan aan Autopallas. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden, op 35 minuten rijden vanuit Gorredijk. We zijn de grootste autoverhuurder in Noord-Nederland van personenauto’s, bedrijfswagens, aanhangwagens en personenbusjes.

Onze klanten profiteren nu al bijna 15 jaar van onze goede voorwaarden. Zo krijg je standaard 100 vrije kilometers, een vaste verzekering, perfecte service. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 9.8. Kortom, kies Autopallas om een auto te huren in de buurt van Gorredijk.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren gorredijk

Autoverhuur Gorredijk: ruime selectie

Autopallas biedt verschillende automodellen aan in de autoverhuur voor Gorredijk. Alle auto’s die wij aanbieden zijn inclusief BTW en van hoogwaardige kwaliteit. Iedereen met een B rijbewijs kan gebruikmaken van onze autoverhuur. Ons aanbod bestaat uit:

Door het uitgebreide assortiment is Autopallas de plek om je auto te huren vanuit Gorredijk.

Busje huren in Gorredijk

Wil je een busje huren in Gorredijk? Wij hebben verschillende ruime bestelbusjes die je bij ons kunt huren. Wij raden bijvoorbeeld onze Mercedes Vito of Renault Trafic aan om spullen te verplaatsen. Deze auto’s zijn ideaal voor het vervoeren van goederen tijdens je verhuizing of een andere weekendklus.

Onze ruime bestelbussen huur je al voor een dagprijs van €62,95 incl btw. Hier zijn de eerste 150 km vrij. Daarna betaal je €0.19 per km incl BTW. Heb je de auto toch langer nodig? Kies er dan voor om de auto te huren voor een week. De weekprijs begint dan bij €377.70 incl BTW, waarbij de eerste 1000 km vrij zijn.

Ontdek shortlease autoverhuur bij Gorredijk

Stel, je bent druk bezig met verhuizen. Of je wilt voor een korte termijn een auto huren in de omgeving Gorredijk. Dan is shortlease bij Autopallas autoverhuur een perfecte keuze. Tijdens de verhuur van een shortlease auto heb je 3000 vrije kilometers en zijn verzekeringen, reparaties en onderhoud inbegrepen.

Het beste is, je zit nergens aan vast. Je kunt dus na een maand je contract al stopzetten. Bovendien, kun je ook gebruikmaken van onze gratis haal- en bezorgservice.

Auto huren in jouw omgeving?

Gorredijk is natuurlijk niet onze enige locatie in Noord-Nederland. Je kunt ook jouw auto huren op de volgende locaties:

Auto huren omgeving Gorredijk: reserveren doe je zo!

Ben je zover om een auto te huren nabij Gorredijk? Dat kan nu eenvoudig en snel online. Via onze website kun je een wagen reserveren. Dit proces duurt slechts een paar minuten. Volg deze drie stappen om een wagen te reserveren die past bij jouw wensen:

  1. Vul de details van de reservering in: locatie, datum, tijd en autoklasse.
  2. Voer je persoonlijke gegevens in.
  3. Geef aan of je extra’s wilt huren.

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Bij Autopallas helpen we je graag wanneer je een auto wil huren in Gorredijk.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE