Auto huren Franeker

Wil je een auto huren in Franeker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben als autoverhuurbedrijf altijd een personenauto, bedrijfswagen of bestelbus die aan je wensen voldoet. Je vindt onze winkel in Leeuwarden; het kost je slechts een kwartiertje om ons met de auto te bereiken vanuit Franeker. Je kunt natuurlijk ook online een auto bij ons reserveren. Kies vandaag nog één van onze eersteklas auto’s en maak gebruik van onze voordelige deals voor een auto huren in Franeker!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Franeker

AUTO HUREN FRANEKER – ALTIJD EEN GESCHIKTE HUURAUTO

Als je een auto wilt huren in Franeker, vind je bij ons altijd de perfectie huurauto. Als verhuurbedrijf staan wij onder meer bekend om ons brede aanbod aan huurauto’s. Zo krijgen wij bijvoorbeeld regelmatig bezoekers vanuit Franeker, die op zoek zijn naar een huurauto voor een weekendje weg met het gezin. Voor een dergelijke situatie hebben meerdere modellen die we van harte kunnen aanraden. Zoals de compacte Peugeot 108; geschikt voor zowel binnen de binnenstad als de snelwegen.

Heb je liever een auto die wat meer ruimte biedt? Dan raden we de fijne, ruime én comfortabele Renault Megane Station aan. Ben je benieuwd welke modellen we allemaal verhuren? Bekijk dan gerust onze personenauto’s.

OP ZOEK NAAR EEN BEDRIJFSWAGEN OF BESTELBUS?

Voor een verhuizing of een grote klus in Franeker huur je natuurlijk geen personenauto. Daar heb je een bedrijfswagen voor nodig; het liefst een model met zo veel mogelijk kuub aan laadruimte. In dat geval raden we een Mercedes Sprinter verhuisbus aan, met meer dan 10 kuub aan laadruimte. Gaat het om een grote verhuizing? Dan is een vrachtpatser geschikter. Je hebt daarmee een laadruimte van 20 kubieke meters tot je beschikking, inclusief hydraulische laadklep, voor het in- en uitladen van je spullen.

OOK VOOR SHORTLEASE

Naast reguliere autoverhuur kun je ons ook vanuit Franeker bezoeken voor shortlease. Het voordeel hiervan is dat je een auto voor een kortere tijd kunt huren, waarbij je na één maand op elk gewenst moment kunt opzeggen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze gratis haal- en bezorgservice en wordt vervangend vervoer ook door je shortlease contract gedekt.

AUTO HUREN FRANEKER: EENVOUDIG ONLINE BIJ AUTOPALLAS

Wil je direct online een auto reserveren? Dan kan bij ons eenvoudig in slechts 3 stappen. Heb je nog vraag die je ons wilt stellen, of wil je advies ontvangen over welk model je nodig hebt? Bel dan gerust naar 058 288 60 30. Het is natuurlijk ook mogelijk om je vraag te mailen naar info@autopallas.nl. Onze medewerkers reageren binnen enkele dagen en voorzien je van een gedegen advies. Wacht dus niet langer en kom nu je auto huren bij Franeker!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE