Auto huren Emmen

Wil je graag een auto huren bij Emmen? Als autoverhuurbedrijf staan wij in de hele omgeving bekend om onze ruime selectie huurauto’s.

Zo tref je op ons wagenpark naast personenauto’s onder meer ook personenbusjes en aanhangwagens. Daarbovenop zijn onze auto’s zeer voordelig geprijsd. Weet jij welke auto je wil huren? Reserveer dan direct online. Uiteraard ben je ook altijd welkom op ons wagenpark. Onze medewerkers ontvangen je hartelijk en laten je graag onze volledige selectie zien. Wij helpen je graag met het maken van de perfecte keuze voor een auto huren bij Emmen!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Emmen

AUTO HUREN EMMEN: VERSCHILLENDE SOORTEN AUTO’S

Wij krijgen veel klanten over de vloer die langskomen voor een auto huren vanuit Emmen. Dit is niet zonder reden. Bij Autopallas tref je namelijk verschillende soorten huurauto’s, die opgedeeld kunnen worden verschillende prijs- en autoklassen.

Bij ons kan er al een auto worden gehuurd vanaf €31,50. Voor iedere prijsklasse en autowens is bij ons dus een goede auto te vinden. Echte aanraders zijn de alleskunners, zoals de Kia Picanto en de Peugeot 108. Deze auto’s hebben voldoende ruimte en je rijdt er makkelijk langere afstanden mee. Je kunt dus altijd een auto huren bij Emmen die aansluit bij jouw behoeften.

AUTOVERHUUR EMMEN: ALTIJD EEN GESCHIKTE BEDRIJFSAUTO

Wij staan bekend als hét autoverhuurbedrijf in de regio; vanuit Emmen en omstreken komt men regelmatig onze kant op. Om aan ieders wens te voldoen verhuren wij ook bedrijfswagens en bestelbussen. Ook in deze klasse hebben wij verschillende voertuigen beschikbaar.

De goedkoopste bestelauto is al te huren vanaf €44,25 per dag. Dit loopt langzaam op naarmate de bus groter wordt. Ook voor grotere klussen, zoals verhuizingen hebben wij altijd een geschikt voertuig te huur. Daarnaast hebben wij zelfs voor de grootste klussen, zoals het transporteren, de juiste oplossing. Voor het huren van personenauto’s, bedrijfswagens en verhuiswagens ben je bij ons nabij Emmen aan het juiste adres!

FLEXIBEL EEN AUTO HUREN

Flexibel een auto huren in Emmen kan bij ons met slechts enkele kliks. Uiteraard kan een auto of busje voor één of meerdere dagen worden gehuurd. Daarnaast is het ook mogelijk om een shortlease-contract af te sluiten.

Shortlease houdt in dat een auto of bedrijfswagen wordt geleased. Echter is het contract na één maand op ieder moment opzegbaar. Dus geen lange bindende contracten waar je niet vanaf kan komen, maar gewoon een leaseauto zolang dat nodig is.

OOK VANUIT ANDERE LOCATIES KOMT MEN BIJ ONS TERECHT

Naast Emmen krijgen wij met regelmatig bezoekers vanuit onderstaande locaties, die op zoek zijn naar één van onze A-merk auto’s:

Wij zijn namelijk niet alleen voor Emmen hét verhuurbedrijf, maar ook voor de algehele regio.

JOUW AUTOVERHUURBEDRIJF DICHTBIJ EMMEN

Een nette auto vinden en huren was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig. Wil je nog wat meer weten over de mogelijkheden en de voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen.

Heb je een auto gevonden die aan al je wensen voldoet? Wacht dan niet langer en reserveer direct je huurauto online. Autopallas is jouw partner voor een auto huren bij Emmen!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE