Auto huren Drachten

Als je kiest voor een auto huren bij Drachten, ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs op ons wagenpark, waar je een ruime selectie voertuigen treft. Wij verhuren onder meer personenauto’s, bestelbussen, bedrijfswagens, verhuiswagens en aanhangwagens. Ons pand staat in de Friese hoofdstad, op 25 minuten rijden vanuit Drachten. Kom langs op ons wagenpark of plaats een online reservering voor een auto huren bij Drachten!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Drachten

A-MERK AUTO HUREN DRACHTEN

Bij Autopallas kun je altijd een goede A-merk auto huren bij Drachten. Als autoverhuurbedrijf staan wij in Drachten en omgeving namelijk bekend om onze ruime selectie auto’s. Of je nou op zoek bent een compact model, voor het eenvoudig betreden van de Nederlandse binnensteden, of een ruimer model, waarmee je comfortabel afstanden kunt overbruggen, wij hebben altijd een huurauto die aan al je wensen en verwachtingen voldoet.

Neem bijvoorbeeld de Peugeot 108, een prachtig compact voertuig, of de Renault Clio, dé perfecte huurauto om lekker in te dieselen. Graag luisteren we naar je wensen en voorzien we je zo nodig van een gedegen advies. Bel ons gerust vanuit Drachten om ons assortiment huurauto’s te bespreken, of plaats vandaag nog online een reservering voor een auto huren bij Drachten

RUIME SELECTIE VERHUIS- EN BEDRIJFSWAGENS HUREN

Naast een breed aanbod aan personenauto’s verhuren wij ook bedrijfswagens en verhuiswagens. Neem bijvoorbeeld de Mercedes Vito, een ideale bedrijfsauto voor een weekendklus in Drachten of omgeving. Met 3 zitplekken en meer dan 5 kuub aan laadruimte heb je een voertuig in handen, waarmee je elke klus tot een goed einde brengt.

Staat er een verhuizing op de planning en ben je op zoek naar een ruime verhuiswagen in Drachten? Wij hebben meerdere voertuigen ter beschikking. Zo kun je kiezen voor onze Mercedes Sprinter, met 10 kuub aan laadruimte en 3 zitplaatsen. Kortom: een verhuiswagen dat geschikt is voor zowel kleine als grote verhuizingen. Bent je echter op zoek naar een ruimtewonder? Bekijk dan onze vrachtpatser: 20 kuub aan luidruimte, met ook een hydraulische laadklep, waarmee het laden en lossen je aanzienlijk wordt vergemakkelijkt.

OOK VOOR SHORTLEASE IN DRACHTEN

Naast de standaard huurcontracten kun je ook vanuit Drachten bij ons terecht voor het shortleasen van auto’s. Het voordeel van shortleasen is dat je onze auto’s ook voor een kortere periode kunt huren, waarbij je na één maand op elk gewenst moment kunt opzeggen. Tevens kun je gebruik maken van onze gratis haal- en bezorgdienst en zorgen wij in geval van calamiteiten voor vervangend vervoer.

KLANTEN IN DE HELE PROVINCIE

Naast Drachten krijgen wij dagelijks klanten over de vloer, die op zoek zijn naar één van onze nette huurauto’s. De kans is groot dat je één van onze auto’s voorbij ziet rijden in onderstaande locaties:

DIRECT EEN AUTO HUREN IN DRACHTEN

Wil je direct een nette huurauto reserveren? Dat kan bij ons in 3 eenvoudig stappen. Mocht je nog vragen hebben, waar je voorafgaand meer informatie over wil ontvangen, schroom dan niet om ons te bellen. Onze medewerkers luisteren graag naar je voorkeuren en helpen je aan een auto die aan al je wensen voldoet. Voor overige vragen staan wij je overigens ook graag te woord. Graag informeren we je over onze brede selectie voertuigen. Zo weet je precies wat je moet hebben, voordat je bij ons komt voor een auto huren in Drachten.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE