Auto huren Dokkum

Wil je een auto huren? Dokkum ligt op slechts een klein halfuur van Autopallas, al bijna 15 jaar hét autoverhuurbedrijf in de regio. Voor autoverhuur in de buurt van Dokkum ben je bij ons dus aan het juiste adres. Bij Autopallas ben je altijd verzekerd van perfecte service. Zo kun je bij ons al een auto huren vanaf €31,50, waarbij je standaard 100 vrije kilometers krijgt.

Via het online formulier reserveer je in een paar klikken je gewenste auto. Autopallas: gemakkelijk en snel een auto huren vanuit Dokkum!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Dokkum

ALLERLEI TYPEN PERSONENAUTO’S HUREN BIJ DOKKUM

Wat je ook op de planning hebt staan, onze huurauto’s vlakbij Dokkum zijn altijd geschikt. Je kunt bij ons kiezen uit allerlei verschillende maten en stijlen. Wil je een compacte, handige auto huren? Bij ons heb je al vanaf €31,50 een nette en nieuwe Kia Picanto of Peugeot 108. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan grotere familieauto’s. Ga je juist met een groep op pad? Je kunt dan een personenbus huren, deze biedt ruimte aan 9 personen.

Wil je op vakantie zonder gedoe? Ook een vakantieauto huren kan bij Autopallas. We bieden auto’s te huur aan met speciale weektarieven. Zo ben je tegen een laag tarief verzekerd van een goede auto met veel vrije kilometers en genoeg ruimte voor al je koffers en andere vakantiespullen. Kortom, bij Autopallas kun je altijd een geschikte auto huren in de buurt van Dokkum.

BUSVERHUUR IN DE BUURT VAN DOKKUM

Ga je verhuizen? Wij hebben verschillende typen bestelbussen en bedrijfswagens op ons wagenpark. Van compacte bestelauto tot ruime bestelbus, je vindt bij ons altijd de verhuisbus waar je naar op zoek bent. Als je wilt, kun je daar zelfs handige accessoires zoals een steekwagen, trolley, verhuisdozen of verhuisdekens bij huren. Verhuizen was nog nooit zo makkelijk met een auto huren vanuit Dokkum!

 

HUUR EEN AANHANGWAGEN IN DOKKUM EN OMGEVING

Heb je een eigen auto, maar biedt deze onvoldoende ruimte? Je kunt bij ons ook aanhangwagens huren. Handig wanneer je bijvoorbeeld een ritje naar de stort moet maken of een kuub tuinmateriaal op wilt halen. Voor elke klus, groot of klein, bieden wij een geschikt formaat aanhanger aan om te huren. Kortom, wij zijn voor iedereen hét adres voor autoverhuur in Dokkum en omgeving.

KIES VOOR SHORTLEASE

Bij Autopallas kun je niet alleen een auto huren. We hebben namelijk ook shortlease auto’s beschikbaar bij Dokkum. Met shortlease kun je een auto voor een kortere periode leasen. De minimale leasetermijn is één maand en daarna is je contract op elk gewenst moment opzegbaar. Bovendien krijg je bij shortlease wel 3000 vrije kilometers per maand. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden voor leasen te bespreken of kom langs vanuit Dokkum!

AUTOVERHUUR IN HEEL NOORD-NEDERLAND

Een auto huren bij Autopallas kan niet alleen maar vanuit Dokkum. Wij zijn namelijk bekend van autoverhuur in heel Noord-Nederland. Daarom rijden onze auto’s regelmatig in de volgende locaties:

DIRECT EEN AUTO HUREN NABIJ DOKKUM

Ben je overtuigd en kies je voor Autopallas om een auto te huren nabij Dokkum? Reserveer dan jouw huurauto binnen enkele minuten eenvoudig online:

1. Kies een locatie, datum, tijd en autoklasse
2. Vul je persoonlijke gegevens in
3. Selecteer eventuele extra’s

Vervolgens kun jij je huurauto bij ons ophalen!

Wil je meer weten over de verhuurvoorwaarden of heb je een andere vraag? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Kom je er niet helemaal uit welke auto je het beste kunt huren of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van advies, zodat je altijd goed voorbereid de weg op gaat. Wat je verzoek ook is, Autopallas is hét bedrijf voor een auto huren Dokkum.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE