Auto huren Delfzijl

Wil je een auto huren in Delfzijl? Kom naar Autopallas! Wij hebben een groot aanbod huurauto’s in ons wagenpark in Groningen. Binnen een half uur rijden vind je hier een ruim assortiment aan personenauto’s, bedrijfswagens en nog veel meer. Hiermee is passend vervoer in een mum van tijd geregeld!

Naast ons grote assortiment staan wij bekend om onze goede voorwaarden, zoals een lage prijs van autoverhuur en standaard 100 vrije kilometers. Je reserveert je auto gemakkelijk online, of kom langs in ons wagenpark. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze! Kies daarom Autopallas voor een auto huren in Delfzijl!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Delfzijl

VOORDELIG EEN AUTO HUREN IN DELFZIJL

Voor een auto huren in Delfzijl ben je bij Autopallas aan het juiste adres. Welke wens je ook hebt, er is vast een geschikt model auto in ons wagenpark. Alle auto’s worden in nieuwstaat verhuurd en voorzien u in alle basisvoorzieningen. Je kan onder andere kiezen uit:

Welk model je ook kiest, bij Autopallas kun je rekenen op een uitstekende service voor alle soorten autoverhuur in Delfzijl. We luisteren graag naar jouw wensen en geven op basis daarvan een gedegen advies. Daarom kies je voor een auto huren in Delfzijl voor Autopallas.

DE SHORTLEASE AUTOVERHUUR VLAKBIJ DELFZIJL 

Als autoverhuur vlakbij Delfzijl zijn wij een bekende in de regio. Naast een auto huren in Delfzijl voor 1 dag kan je ook kiezen voor shortlease. Hiermee kan je een auto voor een kortere periode, van minimaal 1 maand, leasen. Toch zit je niet vast aan een lang lease contract, na deze maand is het contract elk moment op te zeggen.

Als je kiest voor shortlease zijn alle reparatie- en onderhoudskosten inclusief. Ook profiteer je van 3000 maandelijkse vrije kilometers. Dit alles krijg je voor een scherpe prijs! Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je over alle soorten autoverhuur rondom Delfzijl.

HUUR GEMAKKELIJK EEN AUTO IN 3 STAPPEN

Heb jij jouw gewenste auto gevonden in onze autoverhuur nabij Delfzijl? Je kunt de huurauto gemakkelijk reserveren in 3 stappen. Dit kost slechts enkele minuten:

  1. Kies je locatie, datum en autoklasse
  2. Vul je persoonsgegevens in
  3. Selecteer eventuele extra’s

Na je reservering zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt. Daarbij zijn in je reservering alle kosten duidelijk. We willen je namelijk niet verrassen met onnodige kosten. Hierdoor kun je optimaal genieten van jouw huurauto in Delfzijl!

AUTOVERHUUR IN JOUW REGIO

Kortom; door onze goede service en scherpe prijzen zijn wij een begrip in de regio. Niet alleen in Delfzijl, maar ook een bekende in de rest van Noord Nederland. Kom gerust bij ons langs bij een van onze wagenparken of reserveer direct online. Daarom kies je Autopallas voor een auto huren in Delfzijl.

Klanten uit heel Noord Nederland weten ons te vinden:

HUUR EEN AUTO MET GOEDE SERVICE EN VOORDELIGE PRIJZEN

Wij vinden het belangrijk dat jij ontzorgd wordt in het proces van een auto huren nabij Delfzijl. Daarom helpen wij je graag bij het vinden van de meest geschikte auto. In ons wagenpark staan onze specialisten voor je klaar om te adviseren, maar wij zijn ook eenvoudig online te bereiken.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche zijn wij een echte deskundige geworden. Zo beoordelen klanten ons gemiddeld met 4,6 sterren. Daarnaast kun je altijd rekenen op een scherpe prijs. Je huurt bij ons namelijk al een auto vanaf €31,50 per dag. En ga je op vakantie? Dan hebben we speciale vakantietarieven. Zo profiteer je altijd van scherpe prijzen met autoverhuur nabij Delfzijl.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE