Auto huren Beilen

Wil je een auto in Beilen? Bij Autopallas ben je aan het juiste adres. Wij staan al meer dan 15 jaar bekend als hét autoverhuurbedrijf van Beilen en omstreken. Ons autoverhuurbedrijf is gevestigd op slechts 40 minuten rijden vanuit Beilen.

Op ons wagenpark tref je allerlei soorten wagens aan. Weet je al welke auto je graag wilt huren? Reserveer dan direct online. Zo niet, dan raden wij aan om ons even te bellen of mailen. Wij helpen je graag met het kiezen van de perfecte wagen. Samen met Autopallas kun je de juiste auto huren bij Beilen!

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren beilen

AUTO HUREN BEILEN: GROOT AANBOD DIVERSE HUURAUTO’S

Bij Autopallas heb je ruime keuze uit heel veel verschillende huurauto’s. Op zoek naar een betrouwbare personenauto? Dan raden wij onze Peugeot 108, Kia Picanto of Ford Focus aan.

Heb je net iets meer ruimte nodig om je spullen te transporteren? Ga dan voor de Mercedes Citan of Vito. Dit zijn ruime bestelauto’s met flink wat opslagruimte. Ook zijn onze Toyota en Opel busjes een aanrader. Wat je ook maar zoekt: wij verlenen de perfect autoverhuur bij Beilen.

FLEXIBELE HUURCONTRACTEN

Bij Autopallas kun je flexibel een auto huren in Beilen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor reguliere autoverhuur contracten. Heb je een wagen slechts voor een korte periode nodig? Kies dan voor shortlease. Een auto of busje huren met langlopende leasecontracten is vaak duur. Zonde als je de auto niet heel lang nodig hebt!

Met onze shortlease kun je na slechts één maand op ieder moment opzeggen. Je zit dus nooit vast aan een langlopend contract. Tevens kun je gebruik maken van onze haal- en bezorgservice, wat helemaal gratis is!

BEDRIJFSWAGEN OF BUSJE HUREN BEILEN

Als autoverhuurbedrijf proberen wij aan ieders wensen te voldoen. Zo hebben klanten soms behoefte aan een wagen met veel ruimte om meerdere personen of goederen te vervoeren.

Daarom staan wij naast personenauto’s ook bekend om ons ruime aanbod van bedrijfswagens, verhuiswagens en bestelbussen. Wil je dus een busje huren in Beilen voor grote klussen? Dan kun je bij ons dus terecht!

Vanaf €44,25 per dag huur je al een mooie bestelauto. Naarmate de wagen groter wordt, loopt deze prijs langzaam op. Zelfs voor grootschalig transport hebben wij een oplossing! Dus: voor het verhuren van bedrijfswagens, bestelbusjes of verhuiswagens kun je bij Autopallas terecht.

NIET ALLEEN AUTOVERHUUR IN BEILEN

Beilen is niet de enige locatie waar wij auto’s verhuren. Wij zijn gevestigd in Groningen en Leeuwarden. Daarom krijgen wij regelmatig klanten die ons bezoeken vanuit de onderstaande locaties:

Wij zijn naast Beilen hét verhuurbedrijf van de algehele regio!

DIRECT ONLINE RESERVEREN BIJ AUTOPALLAS

Wil je een auto huren in Beilen? Dan ben je bij ons op de goede plek. Het online reserveren van een wagen duurt slechts enkele minuten. In drie simpele stappen is het geregeld! Ook kun je langskomen bij onze autoverhuur bij Beilen.

Wil je graag meer informatie over de voorwaarden of mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of mail. Wij staan je te woord voor zowel vragen als advies. Autopallas is dé partner voor een auto huren in Beilen.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE