Auto huren Assen

Ben je op zoek naar een nette auto om te huren nabij Assen? Kom dan gerust langs op ons wagenpark, waar je een ruime selectie personenauto’s, bedrijfswagens, verhuiswagens en meer treft. Ons autoverhuurbedrijf is gevestigd in Groningen, op slechts 25 minuten rijden vanuit Assen. Naast de gewone huurcontracten is shortlease ook mogelijk. Wil je vandaag nog online een auto huren in Assen? Bekijk dan online onze voertuigen, plaats direct je reservering!

 

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Assen

Auto huren Assen: ruime selectie

Een auto huren in Assen kan bij ons snel en eenvoudig. Onze volledige selectie huurauto’s staat online. Direct reserveren kan in slechts 3 stappen. Wil je liever eerst even de auto’s van dichtbij zien? Kom dan gerust eens langs op ons wagenpark, waar we je verwelkomen met een kop koffie. Samen nemen we onze huurauto’s door. Ook voorzien we je graag van een gedegen advies.

Voor een trip met vrienden, of een weekendje weg met het gezin, raden wij bijvoorbeeld de Peugeot 5008 aan; een ruime familieauto, waarin je uiterst comfortabel afstanden kunt overbruggen. Gaat het om een teamuitje in Assen of omgeving? Bekijk dan de Ford Transit, of de VW Transporter. Beide personenbussen bieden ruimte voor 9 man, waardoor je nooit zitplekken tekortkomt. Kortom, voor een auto huren in Assen hebben wij genoeg keuze!

Huren van bedrijfs- en verhuiswagens

Naast de verhuur van personenauto’s tref je op ons wagenpark nabij Assen ook een breed scala aan bedrijfswagens en verhuiswagens. Of het nou gaat om een grote verhuizing, of een klus waar diverse typen gereedschap voor nodig zijn, bij ons vind je altijd een geschikt voertuig.

Een veel gebruikte verhuiswagen is de Mercedes Sprinter. Met 10 kuub aan laadruimte heb je minder ritten nodig, resulterend in een efficiëntere verhuizing. Ben je op zoek naar een echte vrachtpatser? Die huur je bij ons! Met 20 kuub aan ruimte, kun je uiteenlopende verhuiswaar meenemen. Bovendien is de onze vrachtpatser voorzien van een hydraulische laadklep, waardoor het laden en lossen sneller en makkelijker gaat.

Ook voor shortlease

Gaat je voorkeur uit naar een shortlease contract? Ook daar kunnen wij je mee van dienst zijn. Wij shortleasen diverse A-merk huurauto’s, die je vanuit Assen bij ons kunt komen bezichtigen. Het voordeel van shortleasen is dat het contract na één maand op elk gewenst moment opzegbaar is. Bovendien dekt het contract vervangend vervoer in geval van calamiteiten en kun je gebruik maken van onze haal- en bezorgservice.

Huurders door de hele provincie

Naast Assen krijgen wij dagelijks klanten over de vloer uit diverse locatie, die zoek zijn naar één van onze nette huurauto’s. Qua locaties kun je denken aan:

Direct een auto huren in Assen bij Autopallas

Direct een auto huren kan door online te reserveren. Dit kan in slechts enkele minuten. Mocht je nog vragen hebben of advies willen ontvangen, bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan je graag telefonisch te woord en helpen je aan een auto die aan al je wensen en verwachtingen voldoet. Ook voor overige vragen kun je ons altijd bereiken. Graag informeren wij je over de mogelijkheden, zodat je alle opties kunt overwegen, alvorens je bij ons komt voor een auto huren in Assen.

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Waarom je voor Autopallas kiest:

  • Je huurt al een auto vanaf €24,95 per dag
  • 100 vrije kilometers zijn standaard bij de huur inbegrepen
  • Met 15 jaar ervaring zijn we hét autoverhuurbedrijf in de regio