Auto huren Assen

Wil je een nette auto huren in Assen of omgeving Drenthe? Kom dan gerust langs op ons wagenpark, waar je een ruime selectie personenauto’s, bedrijfswagens, verhuiswagens en meer treft. Onze autoverhuur is gevestigd op slechts 25 minuten rijden vanuit Assen.

Naast de gewone huurcontracten is shortlease ook mogelijk. Bekijk online onze voertuigen, plaats vandaag nog een reservering om een auto te huren nabij Assen.

 

NAVIGEER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE VERHUURLOCATIE

Auto huren Assen

AUTO HUREN ASSEN: RUIME SELECTIE

Een auto huren in Assen kan bij ons snel en eenvoudig. Zowel online als op ons wagenpark. Hier heb je de keuze uit een ruime selectie voor verschillende gelegenheden, zoals;

Op pad met een groep

Voor een trip met vrienden, of een weekendje weg met het gezin, raden wij bijvoorbeeld de Peugeot 5008 aan; een ruime familieauto. Gaat het om een teamuitje in Assen of omgeving? Bekijk dan de Ford Transit, of de VW Transporter. Beide personenbussen bieden ruimte voor 9 man, waardoor je nooit zitplekken tekortkomt. Kortom, voor autoverhuur in Assen en de rest van Drenthe hebben wij genoeg keuze!

Vervoeren van spullen

Tijdens het verhuizen of het vervoeren van grotere spullen, kan het handig zijn om een aanhanger te huren in omgeving Assen. Bij Autopallas hebben wij een ruim assortiment aan aanhangers. Zo kan je denken aan autoambulances, overdekte aanhangers of de benodigde accessoires, zoals steekwagens en verhuisdekens.

AUTOVERHUUR OMGEVING ASSEN

Naast de verhuur van personenauto’s tref je bij ons autoverhuurbedrijf nabij Assen ook een breed scala aan bedrijfswagens en verhuiswagens. Of het nu gaat om een grote verhuizing, of een klus waar diverse typen gereedschap voor nodig zijn, wij hebben altijd het geschikte voertuig voor jou.

Een veelgebruikte verhuiswagen is de Mercedes Sprinter. Met 10 kuub aan laadruimte heb je minder ritten nodig, resulterend in een efficiëntere verhuizing. Ben je op zoek naar een echte vrachtpatser? Die huur je bij ons! Met 20 kuub aan ruimte, kun je uiteenlopende verhuiswaar meenemen. Bovendien is deze krachtige wagen voorzien van een hydraulische laadklep, waardoor het laden en lossen sneller en makkelijker gaat.

HUUR EEN AUTO IN ELKE PRIJSKLASSE

Bij Autopallas hebben wij veel verschillende opties, die opgedeeld kunnen worden in verschillende prijs- en autoklassen. Wij helpen je erg graag om de perfecte keuze te maken voor autoverhuur in omgeving Drenthe.

Bij Autopallas hebben wij ook een breed assortiment aan vakantie auto’s in de verhuur. Je kunt direct online een mooie en zuinige auto reserveren. Dus ga jij op vakantie vanaf omgeving assen en ben je op zoek huurauto? Kom dan langs in ons wagenpark en bekijk welke auto jij meeneemt.

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk zo zuinig mogelijk rijden. Kijk dan eens naar een Peugeot 208, een Citroën C3 of een VW Polo? Met deze auto’s ben je verzekerd van een comfortabele reis, en rijd je zuinig. Wat wil je nog meer?

HUURDERS DOOR DE HELE PROVINCIE

Gaat je voorkeur uit naar een shortlease contract? Ook daar kunnen wij je mee van dienst zijn. Wij shortleasen diverse A-merk huurauto’s, die je vanuit Assen bij ons kunt komen bezichtigen. Zo kun je bijvoorbeeld een tijdelijke medewerker een passende auto bieden.

Het voordeel van shortleasen is dat het contract na één maand op elk gewenst moment opzegbaar is. Bovendien dekt het contract vervangend vervoer in geval van calamiteiten en kun je gebruik maken van onze haal- en bezorgservice. Dit alles maakt shortlease bij Autopallas Autoverhuur de perfecte oplossing als je een auto wil huren rondom Assen voor een korte periode. Benieuwd naar de overige voordelen van shortlease? Lees dan onze pagina over shortleasen bij Autopallas.

AUTOVERHUUR IN DRENTHE

Autopallas ligt nog geen half uur vanaf Assen, dus kom gerust langs in onze showroom om je opties voor autoverhuur te bekijken. Naast Assen krijgen wij dagelijks klanten over de vloer uit diverse locaties in de omgeving Drenthe, die opzoek zijn naar één van onze nette huurauto’s. Qua locaties kun je denken aan:

DIRECT EEN AUTO HUREN VLAKBIJ ASSEN

Het huren van een auto nabij Assen of op een andere plek in Drenthe kan direct door online te reserveren. Mocht je nog vragen hebben of advies willen ontvangen, bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan je graag telefonisch te woord en helpen je aan een auto die aan al je wensen en verwachtingen voldoet.
Ook voor overige vragen kun je ons altijd bereiken. Graag informeren wij je over de mogelijkheden, zodat je alle opties kunt overwegen, alvorens je bij ons komt om een auto te huren in Assen.